Tehisintellekt ja ChatGPT

Eesti Taristuehituse Liit MTÜ ja AS Teede Tehnokeskus koostöös toimub 10.10.24 koolituspäev

Tehisintellekt ja Chat GPT

Tehisintellekt muutub maailmas, sh ka meil, aina populaarsemaks. Sellele toetuvad erinevad lahendused, nagu näiteks Chat GPT, olles hea abiline ettevõtte ja tema töötajate jaoks. 10.10.24 toimuv koolitus on kevadel toimunud koolituse jätkukoolitus. Eesmärk on osalejale tutvustada tehisintellekti lahendusi ja võimalusi, mis aitavad  töötajatel teha oma tööd efektiivsemalt, hoida kokku tööprotsessideks kuluvat aega.

Koolituse toimumise koht ja aeg: veebiseminar.
Algus kell 10.00, koolituse kestus 6 tundi, osalemine annab 5,1 TP-d.

Koolituspäeval osaleja hind: 150€ +km* 
* ESTEL-i, TRAM-i ja KOV-i esindaja hind 140.00€ +km.

Koolitaja: Priit Kallas
Priit Kallas on Dreamgrow digiagentuuri asutaja ja strateeg. Priit tegeleb digiturundusega aastast 1996. Priidu igapäeva töö on aidata ettevõtetel digiturunduse abil kasumit teenida. SEO, sisuturundus, Google, analüütika, Chat GPT ja tehisintellekt on tema igapäevased tegevused.                                                                                                                                       

ChatGPT’d kasutades on tulemiks: efektiivsem töö - õpid kasutama ChatGPT’d tegevustes, mis võimaldavad oma aega säästa, et keskenduda tähtsamatele ülesannetele.

  • Vaatame üle, mida uut on juhtunud tehisintellekti valdkonnas viimase poole aastaga. Uued mudelid, võimekuse suurenemine, praktilised rakendused. Lisaks ChatGPT-le ka Googel Gemini ja Anthropic Claude.
  • Dokumentatsioon ja kirjavahetus. Keelekorrektuur ja ametlike dokumentide koostamine – Kuidas sisestada lühikest teavet ning saada tagasi korrektse ja professionaalse ärikeelega raport või kiri? Parimad praktikad ja näited.
  • Projekti optimeerimine. Kuidas AI aitab analüüsida projekti ressursse, ajakavasid ja protsesse, et leida optimeerimisvõimalusi ning parandada projektijuhtimist?
  • Tekstide kirjutamine. Sisumaterjali kondikavad, pakkumised, aruanded: Kuidas anda ülesandeid sisumaterjali loomiseks, nagu projekti kondikavad, aruannete struktuurid, pakkumised? Tõhusad meetodid ja näited.
  • AI piirangud ja võimalikud vead. Sisulised ja tehnilised piirangud – Millised on tehisintellekti piirangud? Kuidas neid piiranguid oma töös ületada või nendega edukalt toime tulla?
  • Võtame ette igapäevatöös kasulikud promptid ja vaatame üle võimalikult palju AI praktilisi rakendamise võimalusi.
  • Meilid ja suhtlemine. Meilide ja projektikirjelduste koostamine. Kuidas luua e-kirjade malle, artikleid ja toodete kirjelduste kokkuvõtteid? Strateegiad ja näited edukatest e-kirjadest, mis tõstavad koostöö efektiivsust.
  • Suhtlus klientide ja partneritega. Isikupärastatud vastuste loomine. Kuidas luua vastuseid klientide ja partnerite päringutele, mis on isiklikud ja arvestavad nende sisendiga?

Osalejaks saab registreerida kuni 8.10.24 alloleval vormil või e-posti aadress eva.akke@teed.ee

Tulge ja täiendage oma erialaseid teadmisi!